شناخت گوگرد پالایشگاهی و تفاوت آن با گوگرد مناسب کشاورزی
آیا میدانستید چیزی که اکنون به عنوان گوگرد به صورت کود گوگردی و به خصوص در ترکیب با کودهای دیگر مانند کودهای پلیت مرغی و … مصرف می شود، گوگرد پالایشگاهی یا کلوخه ای است و هیچ ارزشی برای باغ و خاک ما ندارد! گوگرد پالایشگاهی قابل حل در آب نیست و سال ها به صورت دست نخورده و بی فایده در خاک دپو می شود. گوگرد مناسب کشاورزی باید از حلالیت بالایی برخوردار باشد. همچنین دارای عنصر گوگرد به مقدار بالا و قابل جذب برای درخت باشد.
استفاده از گوگرد با اهداف مختلف همچون اصلاح خاک های سدیمی، آهکی و شور-شدیمی و یا از نظر تغذیه ای زمانی موثر و نتیجه بخش خواهد بود که به مقدار کافی اکسیده شده و به شکل سولفات تبدیل شود در غیر این صورت مصرف گوگرد بی نتیجه خواهد بود. رطوبت، pH، مواد آلی، بافت و گوگرد اولیه خاک از عوامل موثر در میزان اکسیداسیون گوگرد است. باکتری های تیوباسیلوس که در شرایط هوازی در خاک زندگی می کنند، در شرایط مطلوب یعنی مواد آلی بالا و رطوبت مناسب قادر به رشد و تکثیر هستند. به علت فراوانی کم این باکتری ها در خاک بهتر است که هنگام افزودن گوگرد به خاک، به خصوص در خاک های قلیایی مایه تلقیح این باکتری ها نیز به خاک اضافه گردد.
ویژگی ها گوگرد مناسب باغات پسته و اثرات آن
گوگرد مناسب باغات پسته باید فاقد عناصر سنگین مانند کادمیوم و سرب و … باشد. همچنین گوگرد مناسب باغات پسته باید دارای درصد آهک پایینی باشد. گوگرد با کیفیت موجب کاهش شوری در خاک باغات پسته خواهد شد و تاثیرات خیلی خوبی روی درختان پسته دارد.
شما می توانید برای خرید گوگرد معدنی ویژه کشاورزی با ما کارشناسان ما تماس بگیرید:
پشتیبانی : 03434243000 | مهندس حاج جعفری : 09916924189 | 09916924184
مشاهده تمامی محصولات فروشگاه
برای عضویت در کانال تلگرام، اینستاگرام و آپارات پسته رفسنجان بر روی تصاویر زیر کلیک کنید:
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده میخواستم بدانم که گوگرد مدنی را چگونه تولید میکنند آیا در کارخانه تولید میشود یا به صورت مدنی ؟
با تشکر از شما
سلطانی
عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز.
گوگرد معدنی از معادن گوگردی برداشت می شود و در کارخانه فراوری و آماده استفاده در بازار می شود.
گوگرد معدنی و گوگرد پتروشیمی هر دو (عنصری) نامحلول در آب است. اما توسط میکرو ارگانیسم های خاک به گوگرد سولفاته که محلول در آب و قابل استفاده برای گیاه و اصلاح کننده خاک است تبدیل (اکسایش) میشود.
اگر غیر از این است لطفا با رفرنس معتبر ذکر بفرمایید
با تشکر
درود
استفاده از گوگرد با اهداف مختلف در بخش کشاورزی (اصلاح خاک، از نظر تغذیه و …) تنها درصورتی موثر خواهد بود که به مقدار کافی اکسید شده و به شکل سولفات تبدیل شود.
رطوبت، pH، بافت خاک و باکتری های تیوباسیلوس از عوامل تاثیر گذار در فرایند اکسیداسیون گوگرد می باشند.